Ölprovning

provningEtt brygghus är en spännande plats och många är nyfikna på hur det ser ut och hur det går till att brygga öl!

Bryggpub

Du kan regelbundet besöka brygghuset och prova öl i vår bryggpubläs om öppettider.

Öppen visning

Vi har regelbundet visningar som är öppna för alla, s k öppna visningar med provning av öl. Vi berättar hur man brygger öl och hur man bygger smaker. Du får smaka alla våra sorter som exempel på det vi berättar om. På dessa visningar kan man boka in från en person och uppåt (max antal 30 personer). Observera att du måste boka plats. Nästa tillfälle för öppen visning blir under 2022 läs mer. 

Ibland genomför vi digitala ölprovningar t ex tillsammans med Oliveriet och Barbord.

Vi kan också erbjuda tre typer av ingående ölprovningar med genomgång av bryggeriprocessen som kan bokas av företag, grupper och föreningar (som är fler än 10 personer). Under en visning får du en exklusiv inblick i processen för att brygga öl och den utrustning som krävs. Vi diskuterar olika öltyper och hur man bygger upp smaker. Du får möjlighet att ställa frågor och titta närmare på tankar, filter mm. Vi erbjuder också öl ihop med olika tilltugg, anpassade för att passa till våra ölsorter. Det sistnämnda blir en resa i smakkombinationer.

Dock är visningar något som inte får ske i samband med produktion (enligt regler från miljö- och hälsa) och provning av alkoholhaltiga drycker är förenat med särskilda regelverk.

Alla visningar bokas i förväg och genomförs alltså kvällstid eller på helgerMinimiavgift är 1550 SEK inkl moms för en grupp – läs mer längre ned.

Visningarna bokas på info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62.

Recension från en visning:
”Förutom god öl och utsökta tillbehör som passade klockrent med respektive ölsorter, var ni otroligt samspelta med snyggt finlir vad gäller att pendla mellan ömsom högintressant fakta, ömsom roliga anekdoter, ömsom snabb upphällning av öl.
Margareta, Mikael, Lars, Anita och Nicolas”

Grupper – visning med provning av lättöl (minst 10 personer)

visn4Företag, grupper och organisationer kan boka exklusiva visningar på valfri tid. Visningarna genomförs på kvällstid eller helger. Priserna gäller grupper om minst 10 personer.

Vi går igenom processen för att brygga öl och visar brygghuset och utrustningen som krävs. Du får en exklusiv möjlighet att ställa frågor och titta närmare på den utrustning som används av oss. Vi diskuterar olika öltyper och hur man bygger upp smaker. Du får prova Wermlands lättöl med någon form av snacks.

Efter visningen finns möjlighet att köpa lättöl, ölglas, t-shirts, presentförpackningar och samlaretiketter.

Tid: ca 60 minuter
Pris: 155 SEK/person (inkl moms)
Antal: minst 10 personer (eller minimiavgift 1550 SEK inkl moms)
Minimiålder: 18 år
Bokning: info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62

Grupper – visning och ölprovning (minst 10 personer)

provaFöretag, grupper och organisationer kan boka exklusiva visningar på valfri tid. Visningarna genomförs på kvällstid eller helger. Priserna  gäller grupper om minst 10 personer.

Vi går igenom processen för att brygga öl och visar brygghuset och utrustningen som krävs. Du får en exklusiv möjlighet att ställa frågor och titta närmare på den utrustning som används av oss. Vi diskuterar olika öltyper och hur man bygger upp smaker. Du får prova samtliga våra ölsorter, både lättöl och starköl, vid tillgång ingår även aktuell säsongsöl.

Efter visningen finns möjlighet att köpa lättöl, ölglas, t-shirts, presentförpackningar och samlaretiketter.

Tid: ca 90 minuter
Pris: 325 SEK/person (inkl moms)
Antal: minst 10 personer (eller minimiavgift 3250 SEK inkl moms)
Minimiålder: 18 år
Bokning: info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62

Tid: ca 120 minuter
Pris: 475 SEK/person (inkl moms)
Antal: minst 10 personer (eller minimiavgift 4750 SEK inkl moms)
Minimiålder: 18 år
Bokning: info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62