Ölprovning

provning

Ett brygghus är en spännande plats och många är nyfikna på hur det ser ut och hur det går till att brygga öl!

Bryggpub

Du kan regelbundet besöka brygghuset och prova öl i vår bryggpubläs om öppettider.

Öppen visning

Vi har då och då visningar som är öppna för alla, s k öppna visningar med provning av öl. Vi berättar hur man brygger öl och hur man bygger smaker. Du får smaka de flesta av våra sorter som exempel på det vi berättar om. På dessa visningar kan man boka in från en person och uppåt (max antal 30 personer). Observera att du måste boka plats. Nästa tillfälle för öppen visning blir i början av 2023 läs mer. 

Egen visning

Vi kan också erbjuda ingående ölprovningar med genomgång av bryggeriprocessen som kan bokas av företag, privata grupper och föreningar. Under en visning får du en exklusiv inblick i processen för att brygga öl och den utrustning som krävs. Vi diskuterar olika öltyper och hur man bygger upp smaker. Du får möjlighet att ställa frågor och titta närmare på tankar, filter mm. Vi erbjuder också öl ihop med olika tilltugg, anpassade för att passa till våra ölsorter. Det sistnämnda blir en resa i smakkombinationer.

Dock är visningar något som inte får ske i samband med produktion (enligt regler från miljö- och hälsa) och provning av alkoholhaltiga drycker är förenat med särskilda regelverk.

Alla visningar bokas i förväg och genomförs alltså kvällstid eller på helgerMinimiavgift är 1750 SEK inkl moms för en grupp – läs om alla alternativ här nedan.

Visningarna bokas på info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62.

Recension från en visning:
”Förutom god öl och utsökta tillbehör som passade klockrent med respektive ölsorter, var ni otroligt samspelta med snyggt finlir vad gäller att pendla mellan ömsom högintressant fakta, ömsom roliga anekdoter, ömsom snabb upphällning av öl.
Margareta, Mikael, Lars, Anita och Nicolas”

Grupper – visning med provning av lättöl 

Företag, grupper och organisationer kan boka exklusiva visningar på valfri tid. Visningarna genomförs på kvällstid eller helger.

Vi går igenom processen för att brygga öl och visar brygghuset och utrustningen som krävs. Du får en exklusiv möjlighet att ställa frågor och titta närmare på den utrustning som används av oss. Vi diskuterar olika öltyper och hur man bygger upp smaker. Du får prova Wermlands lättöl och alkoholfria öl samt must.

Efter visningen finns möjlighet att köpa lättöl, folköl, ölglas, t-shirts, presentförpackningar och samlaretiketter.

Tid: ca 60 minuter
Pris: 175 SEK/person (inkl moms)
Antal: minst 10 personer (eller minimiavgift 1750 SEK inkl moms)
Minimiålder: 18 år
Bokning: info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62

Grupper – visning och ölprovning starköl

provaFöretag, grupper och organisationer kan boka exklusiva visningar på valfri tid. Visningarna genomförs på kvällstid eller helger.

Vi går igenom processen för att brygga öl och visar brygghuset och utrustningen som krävs. Du får en exklusiv möjlighet att ställa frågor och titta närmare på den utrustning som används av oss. Vi diskuterar olika öltyper och hur man bygger upp smaker. Du får prova samtliga våra ölsorter, både lättöl och starköl, vid tillgång ingår även aktuell säsongsöl.

Efter visningen finns möjlighet att köpa lättöl, ölglas, t-shirts, presentförpackningar och samlaretiketter.

Tid: ca 90 minuter
Pris: 425 SEK/person (inkl moms)
Antal: minst 10 personer (eller minimiavgift 4250 SEK inkl moms)
Minimiålder: 18 år
Bokning: info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62

Tid: ca 120 minuter inkl smakkombinationer med öl och munsbitar
Pris: 495 SEK/person (inkl moms)
Antal: minst 10 personer (eller minimiavgift 4950 SEK inkl moms)
Minimiålder: 18 år
Bokning: info@wermlandsbrygghus.se eller på telefon 070-815 99 62