Wermlands Folköl

Wermlands Lager 3,5%

Vi har i dagsläget följande folköl (alkoholhalt 3,5%):
Wermlands Ale 3,5% – finns i dagligvarubutiker och delikatessbutiker främst i Värmland men också i andra delar av Sverige. Detta är en alkoholsvagare variant av Wermlands Ale starköl, dvs en öl med måttlig beska och lite toner av citrus och kola.
Wermlands Lager 3,5% – finns i dagligvarubutiker och delikatessbutiker främst i Värmland men också i andra delar av Sverige. Detta är en alkoholsvagare variant av Wermlands Lager starköl, dvs en maltig öl med måttlig beska. Se bild.

Wermlands Väner IPA 3,5% – finns i dagligvarubutiker och delikatessbutiker främst i Värmland men under sensommar och höst 2020 även i andra delar av Sverige. Detta är en ofiltrerad, fruktig ale med stor beska. Denna öl har också vår nya etikett som vi börjar använda från maj 2020.

Vissa av folkölssorterna finns i en del av ICAs online-butiker, t ex på ICA Maxi Kristinehamn, ICA Spara Våxnäs, ICA Maxi Bergvik.