Wermlands Champale

produktbildlager
Foto: Jan-Mikael Lilienberg

Beskr Ljus ale 9,0%
Färg Ljust gul
Smak Frisk och fruktig med doft av champagne

Wermlands Champale 2016 kan inte längre beställas. Du kan dock smaka den på bryggpuben. Vi planerar att brygga igen och återkommer när vi vet mer.

Wermlands Champale är en specialöl i form av en ale bryggd med en jäst som ger toner av champagne. Den är jäst två gånger och lagrad i 6 månader. Humlen är Nelson Sauvin och lite koriander ger en elegant ton. Detta är en lyxig fördrink till speciella tillfällen.

Wermlands Champale kan finnas kvar på någon av följande restauranger; Hennickehammars Herrgård, Stadshotellet i Kristinehamn, Mastmagasinet i Kristinehamn, Oliveriet i Kristinehamn, Guldapan i Karlstad, Mor Emilias Kök på Alsters Herrgård och Picts bar i Hammarby Sjöstad, Stockholm.